Voor de beste service die bij u past kiest u hieronder:

Volg ons op Instagram en blijf op de hoogte van onze acties!

IMG_6727
vip-vervoer 1
taxi 8
IMG_6738

Taxi 

Een taxi bestellen in Rotterdam bij het Rotterdamse Taxi Netwerk. Wilt u een taxi bestellen in Rotterdam, bel dan het Rotterdamse TaxiNetwerk. Wij zorgen er dan voor dat er op het met u afgesproken tijdstip een taxi bij u voorrijdt. Wij vervoeren u zowel binnen Rotterdam als daar buiten. Voor een rit naar bijvoorbeeld één van de luchthavens in Nederland, België of Duitsland kan een vaste prijs worden afgesproken zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. Al onze chauffeurs zijn zelfstandigen, maar worden door het Rotterdamse TaxiNetwerk gescreend voordat ze voor ons mogen gaan rijden. Uw taxi staat voor u klaar. Of u nu privé of zakelijk een taxi nodig heeft, u kunt altijd rekenen op de uitstekende service van het Rotterdamse TaxiNetwerk. Wij zorgen ervoor dat uw zakenrelatie van het vliegveld wordt gehaald, of dat u dat leuke feest bij vrienden kunt meemaken. Lekker shoppen in Rotterdam? Bestel een taxi en u heeft geen last van parkeerproblemen. Onze chauffeurs zijn servicegericht en zullen er alles aan doen om u comfortabel naar uw bestemming te brengen. U kunt een taxi ook ruim van tevoren bestellen als u er zeker van wilt zijn dat u op het door u gewenste tijdstip wordt opgehaald. Wij noteren uw rit dan direct in onze agenda Bent u niet in de gelegenheid om te bellen, U kunt ook Appen of Mailen.

Business 

Een business taxi bestelt u natuurlijk bij het Rotterdamse Taxi Netwerk. Als u een zakenreis gaat maken dan wilt u natuurlijk comfortabel vervoerd worden. Het Rotterdamse TaxiNetwerk zorgt er voor dat u ruim op tijd op de luchthaven arriveert, zodat u alle tijd heeft om in te checken of nog wat te werken voordat uw vlucht vertrekt. Wij halen u natuurlijk bij terugkomst ook weer op zodat u snel weer op de zaak bent. Maar daar blijft het niet bij, want ook binnen Nederland of naar België en Duitsland vervoeren wij u graag naar uw zakelijke afspraak. U krijgt alle rust om onderweg stukken te lezen voor een belangrijke vergadering of uw e-mails te beantwoorden. Laat uw zakenrelatie ophalen met een business taxi van het Rotterdamse Taxi Netwerk. Ontvangt u een belangrijke zakenrelatie? Het Rotterdamse TaxiNetwerk staat voor u klaar met een comfortabele business taxi om uw gast van het vliegveld of treinstation te halen. Wij zorgen ervoor dat uw business meeting op tijd kan beginnen. Uiteraard kunt u direct een afspraak maken om uw zakenrelatie na afloop weer naar de trein of het vliegveld te brengen voor de terugreis. De chauffeurs die zijn aangesloten bij het Rotterdamse Taxi Netwerk rijden in representatieve auto’s die van alle comfort zijn voorzien. Wij hebben chauffeurs die vreemde talen spreken, zodat de communicatie met buitenlandse gasten probleemloos verloopt.

Luchthavenvervoer

Reserveer uw luchthavenvervoer bij het Rotterdamse Taxi Netwerk. Als u een vlucht heeft geboekt voor een zakelijke trip of een vakantie dan wilt u natuurlijk geen stress hebben om op de luchthaven te komen. Als u zelf geen vervoer heeft en liever niet met de trein reist, dan boekt u natuurlijk een luchthaventaxi bij het Rotterdamse Taxi Netwerk. Wij zorgen ervoor dat u ruim op tijd wordt opgehaald, zodat u op het vliegveld nog tijd heeft voor een lichte maaltijd of een kop koffie voordat uw vlucht vertrekt. In de meeste gevallen kan er voor luchthavenvervoer een vaste prijs worden afgesproken. Luchthavenvervoer naar alle luchthavens in de buurt. U kunt bij het Rotterdamse Taxi Netwerk niet alleen een taxi bestellen naar Schiphol of Rotterdam The Hague Airport. Wij vervoeren u ook naar Eindhoven Airport of een luchthaven in België of Duitsland. Als u zeker wilt zijn dat er voor u een taxi beschikbaar is, reserveer deze dan op tijd. Wij zetten uw rit dan in onze agenda en zorgen ervoor dat er een chauffeur bij u voorrijdt op het gewenste tijdstip. Geef ook het aantal te vervoeren personen door en hoeveel bagage er meegaat. Wij houden hier dan rekening mee zodat u op tijd kunt vertrekken en relaxed aan uw vakantie of zakenreis kunt beginnen.

Groepsvervoer

Groepsvervoer bestelt u voordelig bij het Rotterdamse Taxi Netwerk. Groepsvervoer is vaak voordeliger dan wanneer u apart reist. Dit is bijvoorbeeld een ideale oplossing als u met uw gezin of een groep vrienden op vakantie gaat. Maar ook voor een zakenreis met een delegatie van uw bedrijf kunt u groepsvervoer boeken bij het Rotterdamse Taxi Netwerk. Groepen tot en met 8 personen worden vervoerd met een minibus. Het kan ook zijn dat er twee chauffeurs rijden met een reguliere taxi. Maar hoe het vervoer ook wordt geregeld, wij zorgen ervoor dat u op tijd op uw bestemming arriveert. Als er aansluitend vervoer is per trein of vliegtuig zetten wij u ruim op tijd op uw bestemming af zodat u ontspannen aan uw reis kunt beginnen. Een avondje uit? Boek dan voordelig groepsvervoer. Als u een avond uit gaat dan is het vaak de vraag “Wie is de BOB?”. Wilt u allemaal lekker een wijntje of biertje kunnen drinken en toch veilig thuis komen, dan boekt u natuurlijk een taxi voor groepsvervoer bij het Rotterdamse Taxi Netwerk. Wij zetten u af bij het theater of bij het feest waar u naartoe gaat. Na afloop staat de taxibus klaar om u weer allemaal veilig thuis te brengen. Wilt u zeker zijn van vervoer, bestel uw taxi voor groepsvervoer dan op tijd, zodat wij de rit alvast in onze agenda kunnen zetten. Eén van onze chauffeurs staat dan op het afgesproken tijdstip bij u voor de deur.

Boek nu uw taxi online of bel: 010 - 333 1904