Ons verhaal


Doordat er afgelopen jaren ontzettend veel beweging is geweest in de taxiwereld door de komst van een grote tech bedrijf is er heel veel veranderd.


De grote taxi centrales met torenhoge kosten voor de aansluiting zijn steeds minder gewild en de chauffeur is meer onafhankelijker geworden. Wel is de kwaliteit van de service aardig zoek geraakt omdat er dus geen controle meer is door een regisseur. 


Zo is het idee begonnen om een netwerk te vormen van zelfstandige chauffeurs. Om een goede en betrouwbare taxi service weer terug te brengen in de taxi markt.


Wij zijn zoals het in ons naam al aangeven staat een netwerk opgericht voor en door chauffeurs / zzp'ers. Allemaal hebben we ons eigen aparte verhaal en specialisatie maar een ding hebben we gemeen, we gaan namelijk allemaal voor de authentieke service zoals het altijd bedoeld is geweest. 


Chauffeurs vak is niet voor iedereen weggelegd ook al denkt men het wel te kunnen. Het moet in je genen zitten om zorgzaam en dienstverlenend te willen zijn.


Alle bij ons aangesloten chauffeurs zijn in het bezit van de wettelijke diploma's , certificaten en vergunningen. Zo wordt elke chauffeur voor de aansluiting door middel van een intake geselecteerd en bij aansluiting opgeleid om onder de kwalitatieve eisen van het Rotterdamse Taxi Netwerk mee te kunnen draaien.

 

Missie


Rotterdamse Taxi Netwerk wil de meest herkenbare en betrouwbare netwerk van chauffeurs zijn. In Rotterdam en omstreken willen we de authentieke taxi service bieden zoals het ooit bedoeld is.


Visie


Wij streven naar de hoogste kwaliteit en een betrouwbare dienstverlening voor onze klanten. De transparante manier van communicatie naar de chauffeurs zorgt voor wederzijdse vertrouwen en daardoor kunnen we ons inzetten voor de beste service naar de klanten toe.

Volg ons op Instagram en blijf op de hoogte van onze acties!