Welkom bij het Rotterdamse Taxi Netwerk.

Bent u een chauffeur in Rotterdam en omgeving en bent u in het bezit van een eigen wagen met de juiste en geldige certificaten / vergunningen?


Meld u zich dan hieronder aan voor een vrijblijvende kennismaking om eventueel bij het Rotterdamse Taxi Netwerk aan te sluiten.


Om partner te worden van het Rotterdamse Taxi Netwerk, dien je bij de Kamer van Koophandel ingeschreven te staan als vervoerder. Daarnaast moet je in het bezit zijn van een taxivergunning, verkregen bij het Kiwa Register, blauwe kentekenplaat en geldig Personenvervoernummer. Wanneer je je als vervoerder bij ons aanmeldt, doen wij standaard een achtergrondcheck.

Tevens is het van belang dat je in beschaafd Nederlands kunt communiceren met de klant, basisniveau Engels beheerst en een representatief voorkomen hebt. Dit betekent onder meer een gewassen auto in een goed onderhouden staat en een up-to-date navigatiesysteem. 


Bel voor meer informatie:


010 333 1904


Volg ons op Instagram en blijf op de hoogte van onze acties!

We horen graag van u.

 
 
 
 
 
 
Ik ga akkoord met het privacybeleid en bevestig dat mijn persoonlijke gegevens in overeenstemming met de wet mogen worden gebruikt. *
 
 

* verplichte velden

Wilt u chauffeur worden?Houdt u van autorijden en met mensen omgaan? Bent geduldig en altijd al taxi willen rijden? Bij ons is het ook mogelijk om je om te scholen tot taxi chauffeur...Door een partner van ons die gespecialiseerd is in het opleiden van taxichauffeurs kunt u tegen scherpe prijzen worden opgeleid.


Er zijn twee verschillende soorten chauffeurskaarten: 


1.  Met de volledige chauffeurskaart taxi mag je alle soorten taxivervoer verrichten. 


2. Met de beperkte chauffeurskaart taxi mag je alleen rijden met vaste passagiers, op vaste routes en op vaste tijden en mag je geen financiële handelingen verrichten in de taxi.

Laat het ons weten en we brengen u in contact met de betreffende opleider.